OM OS

Expo Viva – relationer og resultater via oplevelser med mening!

Få glæde af Expo Viva’s spidskompetencer og brede eventerfaring til:

  • Konceptudvikling (med speciale i messe- og eventkoncepter)
  • Forhandling af strategiske samarbejds-, medie- og leverandøraftaler
  • Sammensætning af det rette oplevelsesmix (workshops, foredrag, pep talks, netværksaktiviteter, forkælelse, smagsoplevelser, surprises og succés)
  • PR og markedsføring af events (herunder koordinering af billetsalg m.v.)
  • Produktion og praktisk eksekvering (fra værtinde til vicevært)
  • Evaluering, analyser, foto- og videodokumentation (de vigtige tal og data)
  • Sparringspartner, samarbejdspartner og konsulent

Expo Viva udvikler både egne messe- og eventkoncepter og koncepter for kunder og partnere.

Vejen frem går via dynamiske og strategiske partnerskaber med fokus på oplagte synergier!
Messeekspertisen og eventerfaringen deler vi glad og gerne i de populære eventmentor forløb, hvis du gerne selv vil “stå ved roret” og i særlige tilfælde kan vi varetage hele projektledelsen af dit event. I dag udvikler Eva og teamet i Expo Viva messe- og eventkoncepter i både eget regi og i partnerskaber – baseret på fascinationen af, hvad det kan. Nyeste skud på stammen er Danmarks Lakridsfestival – en rejse gennem smagen af lakrids og Iværk&Vækst – Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og vækstvirksomheder. Det siger lidt om spændvidden!

Se aktuelle arrangementer her

Expo Viva er stiftet af Eva Vedel i 2007
Eva har over 30 års erfaring indenfor salg, markedsføring og oplevelsesøkonomi, primært høstet i rejse- og eventbranchen.
Med 500.000 årlige gæster i Forum København var Eva som arrangementdirektør i Forum København bl.a. med til at udvikle Danmarks
første kvindelivsstilsmesse ALT for damerne LIVE, BørneKulturForum, BogForum, Designer Forum og ART Copenhagen.
I dag udvikler Eva sine egne messe- og eventkoncepter, der fortsat bygger på fascinationen af, hvad det kan blive til, når de rette interessenter
føres sammen og der sættes fokus på de gode synergier, relationer og resultater!

Eva er desuden aktiv i bestyrelsesarbejde og som mentor for iværksættere.

Referencer

Søren Lindholm Hansen, Partner WLK - fundraising til mindre virksomheder og tidl. Salgs- og Marketingdirektør i Bluegarden

“Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Expo Viva i forbindelse med Iværk&Vækst. Med stort engagement har Eva og hendes team formået at løfte Iværk&Vækst til nye højder.
Expo Viva og særligt Eva opleves som en dedikeret samarbejdspartner, der på alle fronter har eksekveret over forventning og pr. automatik tænker i merværdi for alle interessenter. Fra idéfase og stærk konceptudvikling til at sammensætte det ultimative sceneprogram, hvor konferenceelementet tænkes sammen med messedelen.
At budgetterne overholdes til punkt og prikke, er blot en ekstra fjer i hatten. Det glæder mig, at Iværk&Vækst brandet nu bliver ført videre i Expo Viva regi”.

Hanne Høiberg, journalist og tidl. chefredaktør for ALT for damerne

“Stor professionalisme, stærkt netværk, nytænkende, fuld af ideer, altid positiv problemknuser. Læg dertil en unik evne til på den ene side at tænke kreativt ud i konceptudvikling på den anden at følge tingene til dørs. Dét lige fra forhandling af kontrakt til lavpraktiske detaljer og til at kreere det optimale program i showkøkkenet og selv at tage sig en rolle som konferencier. Og gøre det godt.

Eva Vedel/Expo Viva har med andre ord været uundværlig som løbende sparringspartner og udøvende konsulent omkring livsstilsmessen ALT for damerne LIVE i Forum”