OM OS

Expo Viva – din eventpartner

Få mere synlighed, flere relationer og bedre resultater via oplevelser

Expo Viva tilbyder sin ekspertise indenfor oplevelsesdesign, udvikling af messe-, event- og netværkskoncepter, strategisk eventmarkedsføring samt eksekvering, brand aktivering, strategiske partnerskaber, turisme og oplevelsesøkonomi.

Hvis du vil supplere de interne ressourcer, eller du savner viden og sparing til at skyde genvej til de gode resultater, kan du trække på vores ekspertise som:

  • Oplevelsesdesigner (skabe rød tråd, sammenhæng, involvering og værdi i alle led)
  • Konceptudvikler (event-, messe-, netværks-, festival- og konferencekoncepter)
  • Sparringspartner (løbende sparring og hot line før, under og efter event)
  • Ad hoc projektleder (fra idé til eksekvering)
  • Formidler og story teller
  • Sekretariat (support, hvor behov)
  • Facilitator (netværksmøder, workshops, konferencer)
  • Vi tilbyder også tematiserede saloner og workshops, bl.a. ”Sådan får du succes med messer og events”

Expo Viva er stiftet af Eva Vedel i 2007
Eva har over 30 års erfaring indenfor salg, markedsføring, turisme og oplevelsesøkonomi, primært høstet i rejse- og eventbranchen.
Med 500.000 årlige gæster i Forum København var Eva som arrangementdirektør bl.a. med til at udvikle Danmarks første kvindelivsstilsmesse ALT for damerne LIVE, BørneKulturForum, BogForum, Designer Forum og ART Copenhagen.
I dag kommer Evas viden kunderne til gode, ligesom Eva også udvikler sine egne messe- og eventkoncepter, der fortsat bygger på fascinationen af, hvad det kan blive til, når de rette interessenter føres sammen og der sættes fokus på de gode synergier, relationer og resultater!

Eva og teamet i Expo Viva udvikler også messe-, festival- og eventkoncepter i både eget regi og i dynamiske og strategiske partnerskaber. Blandt de tilbagevendende begivenheder i Expo Viva er Danmarks Lakridsfestival – en eksklusiv sanserejse gennem smagen af lakrids og Iværk&Vækst – Danmarks inspirationsforum for iværksætterildsjæle, selvstændige og virksomhedsejere (SMV’ere). Det siger lidt om spændvidden!

Se aktuelle arrangementer her

Eva er desuden aktiv i bestyrelsesarbejde og som mentor for iværksættere.

Jeg brænder for at skabe synlighed, sammenhæng, relationer og resultater via oplevelser – deraf navnet Expo Viva” – Eva Vedel

Se profil på LinkedIn

Kontakt: Eva Vedel, ev@expoviva.dk eller tlf. +45 21207585

Referencer

[toggle title_open=”Søren Lindholm Hansen, Partner WLK – fundraising til mindre virksomheder og tidl. Salgs- og Marketingdirektør i Bluegarden” title_closed=”Søren Lindholm Hansen, Partner WLK – fundraising til mindre virksomheder og tidl. Salgs- og Marketingdirektør i Bluegarden” hide=”yes” border=”yes” style=”default” excerpt_length=”0″ read_more_text=”Read More” read_less_text=”Read Less” include_excerpt_html=”yes”]

“Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Expo Viva i forbindelse med Iværk&Vækst. Med stort engagement har Eva og hendes team formået at løfte Iværk&Vækst til nye højder.
Expo Viva og særligt Eva opleves som en dedikeret samarbejdspartner, der på alle fronter har eksekveret over forventning og pr. automatik tænker i merværdi for alle interessenter. Fra idéfase og stærk konceptudvikling til at sammensætte det ultimative sceneprogram, hvor konferenceelementet tænkes sammen med messedelen.
At budgetterne overholdes til punkt og prikke, er blot en ekstra fjer i hatten. Det glæder mig, at Iværk&Vækst brandet nu bliver ført videre i Expo Viva regi”.
[/toggle]

[toggle title_open=”Hanne Høiberg, journalist og tidl. chefredaktør for ALT for damerne” title_closed=”Hanne Høiberg, journalist og tidl. chefredaktør for ALT for damerne” hide=”yes” border=”yes” style=”default” excerpt_length=”0″ read_more_text=”Read More” read_less_text=”Read Less” include_excerpt_html=”yes”]

“Stor professionalisme, stærkt netværk, nytænkende, fuld af ideer, altid positiv problemknuser. Læg dertil en unik evne til på den ene side at tænke kreativt ud i konceptudvikling på den anden at følge tingene til dørs. Dét lige fra forhandling af kontrakt til lavpraktiske detaljer og til at kreere det optimale program i showkøkkenet og selv at tage sig en rolle som konferencier. Og gøre det godt.

Eva Vedel/Expo Viva har med andre ord været uundværlig som løbende sparringspartner og udøvende konsulent omkring livsstilsmessen ALT for damerne LIVE i Forum”
[/toggle]