MESSESUCCES

Vil du have max. udbytte af din messedeltagelse, uanset om du er arrangør eller udstiller, er du velkommen til at plukke frit fra hylderne nedenfor eller booke et sparringsforløb, hvor vi guider dig igennem dine udfordringer og stiller vores netværk til din rådighed – eventuelt i kombination med skræddersyet research.

Du kan også vælge at deltage i de tematiserede inspirationssaloner, hvor du bliver klædt på til at få optimalt udbytte ud af din messedeltagelse.

Inspirationssalonerne afholdes løbende over året og kan også bookes i privat firmaregi. replica watches for sale Tilmeld dig her, hvis du ønsker at blive holdt ajour med programmet.

Tjekliste til din messesucces (med god planlægning er du godt på vej!) – download gratis her!

Messe_billede_forside

Unikke messesteder (for dig som arrangør)

De store etablerede messecentre er nemme at finde, så dem bruger vi ikke krudt på her. Ønsker du derimod en anderledes messeramme med et twist, kan vi guide dig på vej. Vi kender de unikke steder, der egner sig til formålet, de nye stjerner på himlen og dem, der kan få tingene til at ske.

Standdesign - din visuelle identitet

Er det DIN stand, der bliver husket og afspejler standdesignet tydeligt dit firmabrand og budskab? Hvad skal der til for at få standen til at spille, hvilke funktionaliteter og aktiviteter skal tænkes ind og hvordan gøres standen indbydende og kundemagnetisk?

Vi kender både dem, der kan bære dig igennem hele processen fra dine hede ønsker til den færdige stand og dem, der kan fremtrylle unikke Replica rolex grafiske løsninger, lege med utraditionelle materialer og ikke mindst sikre dig valuta for pengene.

Casting af standpersonale

Noget af det mest afgørende for din messesucces er castingen af standpersonalet, så du får bemandet standen med det helt rette team. Briefing, træning og opfølgning er discipliner, der ofte undervurderes. Sætter du ind her, kan du let fordoble dit udbytte af messen.

Inspirationssaloner til din messesucces

Tematiserede inspirationssaloner, hvor du kan nyde godt af ekspertråd, få aktuel viden og dele erfaringer med ligesindede. Tilbydes også som lukket arrangement for dig og din virksomhed.

Hør mere på tlf. 21 20 75 85.

Det lille ekstra

Den skarpe kommentator, drevne facilitator, smidige værtinde og sjove Ice Breaker.

Den unikke “give away”, AAA Replica Luxury Watches de farvestrålende møbler og kreative skiltning.

Her finder du tips til “det lille ekstra”!